Cart

LinkWise – Connecteren, opnieuw uitgevonden

Horeca

LinkWise evolueert mee met jouw zaak

De horeca verandert. Als gevolg van de coronapandemie ontstond er een groeiende vraag naar digitale menukaarten. Ook bij LinkWise merkten we deze tendens op. Omdat we willen dat jouw zaak mee evolueert ontwikkelden we een oplossing op maat.

Op maat gemaakt menu horeca

Volledig digitaal

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij LinkWise. Dankzij onze volledig gedigitaliseerde menu’s hoeven jouw klanten niet langer onnodig te scrollen of in- en uit te zoomen op een pdf-menukaart. Met behulp van het overzichtelijke keuzemenu kunnen ze makkelijk hun keuze maken. Snel nog even de bestelling toevoegen aan het boodschappenlijstje en klaar! Zo eenvoudig is het.

Jouw zaak, onze expertise

Waarom stoppen bij menukaarten? LinkWise gaat graag nog een stap verder. Onze horeca button is speciaal ontworpen voor jouw zaak, maar maakt gebruik van onze vertrouwde LinkWise software.

Wat betekent dit voor jouw zaak? De klant scant simpelweg de button en komt vervolgens terecht op jouw pagina terecht. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren kan de klant van hieruit navigeren naar jouw menukaart, sociale media, ervoor kiezen een recensie achter laten of af te rekenen. En dat allemaal dankzij één button.

qr code scannen menu